When love takes over.

Nu håller jag på att packar och om några timmar blir jag upphämtad av sandra och jens! Vet inte när jag kommer hem igen, men det visar sig. Mobilen är med om det skulle vara något.



Jag önskar alla en trevlig halloween! :)


Bild; Linn ;)


åren går..

Hittade lite gamla godingar som jag tänkte bjuda på ;)


cypern -06 ;)


fotbollsgalan 2006!

stockholm 2005

hamnfestivalen 2006


bilder på mig från år 2006 ;)

film, donken och sthlm (Y)

Igår blev det mys med tjejerna, började på coop för att inhandla lite godsaker sen traskade vi vidare till Annelis hus för att kolla på en riktigt rolig film! :D när den var slut gick vi till donken och satt där tills stägning då cyklade vi hem! tack för en riktigt lyckad kväll, var länge sen jag skrattade så mycket ♥

I morse tog jag, sandra, mamma, andrea, ann och sandra tåget till stockholm där vi spenderade hela dagen, vi hade det riktigt mysigt! vi kom hem till enköping vid 6 tiden och nu sitter jag här helt slut i mina ben. så ikväll clir det bara lugnt!


höstlöv&hårfärg

Idag har jag inte gjort något speciellt, krattat lite löv på gården och mest latat omkring här hemma. Nu har jag iaf fått i lite färg i håret, så hoppas det blir bra :)  Jag hoppas även att kvällen blir bra! ♥


Kusinerna :)



.

Varför slutade vi leka med varann?
Varför slutade vi skratta?
Du är du och jag är fortfarande jag
Så vad är det då som fattas?

Det är på minnena som vi lever
Men snart så har de suddats ut

Så vi blundar
Ja, vi blundar
Vi bara blundar
Fast vi ser
Nånstans finns det, det vi hade, som var bra
Ja, nånstans finns det kvar en plats där vi kan va
Du och jag

Allt jag känner, allt jag älskar och vill se
Är de nötta bilderna med tummar på
Och jag vet, jag vet, jag vet, nån måste börja ge
Ja, börja ge för att kunna få

Och varje gång som jag försöker
Det är då det blir så fel


lov..

Igår efter träningen åkte jag hem till Sandra och Jens för att tillbringa kvällen, natten och denna dag där. Vi drack te och kollade på the proposal,  den var lika bra denna gång som när vi såg den på bio någon gång i slutet av maj/ början av juni ;) oj vad tiden går fort! idag åt vi först frukost och sen har det blivit muffins-bakning och en massa gossip girl avsnitt och sen avslutade vi med våfflor innan jag skulle ta mig till teorin och därefter träningen. och nu är jag äntligen hemma! :)


ensam är INTE stark!

Who needs a heart when a heart can be broken?

Nu är det lov och jag borde vara lycklig, men istället känner jag bara en tomhet som inte går att sätta ord på. Hur ska det här sluta? när ska det sluta? Utan livslust är det svårt att få dagarna att gå runt, och vart tog livslusten och glädjen vägen? hur kan det bara försvinna..


.

Gårdagen var supertrevlig! :) började här hemma, fortsatte till anton och avslutades på torget ;) var hemma vid 3 tiden,  och idag har det vart ganska mört här hemma. gick upp och duschade och åt klockan 2 sen direkt tillbaks till sängen och har legat där hela dagen! nu är det one tree hill på tv och sen blir det gossip girl och ensam mamma söker (Y)

Imorgon är det lovet första riktiga dag, får se vad jag ska hitta på då :)

tjingeling×

party

Riktigt taggad nu!
Om 2 och en halv timme kommer mina favoriter hit :D

Ha en riktigt bra lördasgkväll, för det tänker jag ha! ♥



idol&baksmällan

Denna fredag har vi haft lite julstämmning i skolan iaf ;) gröt, pepparkakor och julsånger (Y) slutade 20 i 4 då cyklade jag hem satt mig vid datan och lyssna på massa party-musik så nu känner jag mig riktigt taggad till imorgon då tjejerna först kommer hit och sen blir det party party! :D Fredagkvällen har varit lugn, åkte hem till syster vid 7 och vi åkte till maxi och köpte lite godsaker, träffade min kära vän anneli där också ;), sen åkte vi tillbaka till henne och kollade på idol och baksmällan! bra kväll :) passade även på att övningsköra när jag åkte dit och hem, inte så lång tid kvar nu så man måste ju passa på när man ändå ska ut och fara med bilen.

tjingeling♥

fredag (Y)

Sitter här på teknikutvecklings lektionen och ska räkna ut säkerhetsfaktorn på en bro?! alldeles för trött för att tänka, så jag och emma sitter och kollar på gammla goá avsnitt från kannan, salve, sunes jul, simpor och grodfötter, julens hjältar, jul i kapernaum, diselråttor och sjömansmöss och pettson och findus jul. ja listan kan ju göras lång, men nu ska vi gå hela vägen till skrivaren och hämta lite papper så vi inte blir alltför överviktiga! hörs ;)

snart blir det löpning in the schoooool. (Y)

katjiiiiing!


Några tankar om livet..

God kväll mina vänner!
Jag tycker att det är tråkigt att inte alla människor i hela världen pratar samma språk, det skulle göra mitt liv så mycket lättare!

Imorgon är det FREDAG, har en jobbig skoldag framför mig, men sen är det L O V känns wonderful. Vet inte riktigt vad jag ska hitta på, men det löser sig hoppas jag! Annars blire väll cut cut med mina kära vänner ;)






Vill tillbaka i tiden!


Torsdag

Jag ber om ursäkt för den dåliga uppdateringen anna ;)

Veckan har varit stressig och än är det inte slut! Tisdagen bestod av skola 8.45-16.00, då gick jag och strömen till Idrottshuset för att jag skulle byta om, sen var det bara att skynda sig till bilskolan där vi skulle infinna oss klockan 5, när det var slut vid 7 var det bara att bege sig till träningen som började halv 8, kvart över 9 var jag hemma efter en lång dag! ingen ork eller lust till någonting fick mig att ta en lång varm dusch och sen rasa ihop i sängen. Igår var det en kort dag i skolan, när jag kom hem blev det lite TV tittande och soffliggandes, försökte plugga lite fysik, men det gick inge vidare så åkte ut till skolsta med pappa istället. Idag har det vart fysikprov, Gym, TMS och matte, ikväll blir det träning och skriva engelska uppsats. Tjingeling, längtar till helg och lov! :)

avslutar med lite internskämt och en hälsning till min posetiva vän Sofia! ;D

"the first cut is the deepest" ;)
- hänt är hänt, går inte att få ogjort! Ibland kan det kosta en arm!


Fia; du kan ju alltid försöka få mig ur den svarta världen, men fram tills dess så kommer den här bloggen vara mycket mörk ;)

Tuffa tider

Det går tugnt nu!

Ingenting flyter på som det ska nu.. bakslag efter bakslag på alla möjliga områden! På senare tid har jag börjat fundera mer och mer på att lämna Enköping bakom mig för en stund, att börja om på nytt. Men det får tiden utvisa :) Ska ju iaf komma och hälsa på Anneli mycket i England sen! ;D




Söndag kväll..

Ja då var ännu en helg avklarad! har hunnit med massor men ändå ingenting. i fredgas var det mat från vitaelefanten som stog på schemat, stekta nudlar med kyckling och räkor, mums! lite senare på kvällen kollades det på Idol och jag fick även fin besök av min vän Anneli, mycket skratt och många bittra tankar ;) de anneli beskriver på sin blogg (annelilinder.blogg.se) måste jag, till allas stoora besvikelse, tyvärr meddela att vi inte lyckades med våran plan, för sist jag kollade så lever jag fortfarande |-) hur är det med dig anneli? ;)

Denna söndag har det vart fullt upp här hemma hos fam. Gustavsson! det håller på att städas ut ur tvättstugan då den ska renoveras och så har vi tvättat bilarna. nu ska jag med gott samvete, då jag skrev klart svenska-artikeln tidigt i morse, slå mig ner i soffan framför one tree hill! :D

simma lugnt allesammans ;)

    

sommar <3

några bilder från sommaren 2009





17 oktober

Denna lördag har jag gjort ett besök på gränby centrum och IKEA i uppsala, blev lite kläder och gardiner osv. var hemma vid halv 6, då övningskörde jag och handlade mat med mamma. Sandra och pappa var hos sandra och jens och grejade lite så jag och mamma åkte dit och hämtade dom, med linn bakom ratten går allt som en dans ;), vi åkte hem hit lagade en riktigt lördagsmiddag som vi åt i "fin" rummet med massa tända ljus och hade det mysigt. Gardinerna är nu upphängda också, första gången jag "sydde" upp dem själv också ;) resten av kvällen har myst i sängen med film osv!  Nu blir det snart  sova, Godnatt :)


Love hurts

Torsdagen börjar lida mot sitt slut.. en känslosam dag på många sätt och vis, men än så länge har jag lyckats hålla tårarna tillbaka! imorgon är det fredag och engelska prov, inget jag ser fram emot då mina tankar har vart på annat håll än i engelska häftet. Får ta det för vad det är och göra mitt bästa imorgon. Helgen har då inga planer inplanerad heller som jag kan se nu så vi får väll se hur den slutar.




Så många kännslor, sån stor saknad..



många tankar..

Dålig dag med stort D. hata skolan, hata skolmaten, hata TMS, hata matte.. ja listan skulle kunna göras lång. Får hoppas att allt blir bra snart!


Nothing compares to you.

Denna onsdag har bjudit på blandade känslor..
men dagens roligaste får nog jag-hör-vad-jag-vill-höra och alla missförstånd stå för ;) Det har varit allt mellan att komma i tofflor och killar med luft ;D
Skulle ha pluggat lite engelska idag men det blev inte riktigt som jag tänkt mig och nu ska jag anlända till min säng och försöka sova med blandade känslor. Nattinatti! 


        Lite bilder från 2007. Mina vänner betyder ♥


Tuff dag!

äntligen är man hemma efter en lååång dag! kemi och engelska på förmiddagen, följt av ett besök i uppsala och UF-"mässa/föreläsning" Där jag och emma hittade ett par läckerbitar iaf, eller vad säger du emma? ;) Då UF-grejen slutade 5 och jag hade ett besök på trafikcentret inbokad samma tid fick det bli bussen hem på egen hand lite tidigare. när klockan närmade sig 10 över 7 var det dags att äntligen bege sig hem för dagen! väl hemma har det inte blivit någon lugn och ro då det står privatekonomi prov på schemat imorgon, ska nu kolla på desperate housewives avsnittet och sedan fortsätta in i privatekonomins värld!!

nej här har jag inte tid att sitta, Tjiiing ♥

 


Tisdag

Hej å halå, här på teknikprogrammet är det full fart! Nu börjar engelskan och om en timme är det lunch och om 2 timmar går bussen till uppsala (där det tydligen snöar? ;o ), nice! Ha en bra oktoberdag önskar Emma och Linn ;)

 


En tuff helg..

kan man lugnt säga att det har varit, full fart hela tiden känns det som. igår blev det först lunch på stan med familjen och Ann&jonny, inhandlade även lite "nödvändigheter" :) sen var det bara hem och duscha och göra sig iordning, klockan 6 åkte jag hem till Fia och vi gjorde efterrätt. Så småningom ramlade dom andra tjejerna också in och vi åt och drack gott! :) klockan 8 tog vi bussen till Rikard för att kolla på fotbollen och "festa" lite med dem som var där :) kvällen var mycket trevlig tycker jag!
Denna morgon var dock mindre trevlig.. pappaväckte mig halv 8 för att vi skulle åka iväg och jobba en sväng. nu är jag helt slut! somnade i soffan och nu inväntar jag bara dagens one tree hill avsnitt och privileged och ensam mamma söker såklart (;



Vill utomlands!!!!


tonight's gonna be a good night! (Y)





I spend so many nights wondering when will it end?
When will the day come, when happiness begins?
I’m running the race, but it seems so hard to win.
I’m sick of mourning, my stomach throwing up in the morning.
I’m calling for help and watching it melt away.
My heart has been put on display, and put away,
And many ways, many times I told myself it was okay.
And anger was the price that was paid!


Lördag

Fredag; först skola från 8.45-16.00 sen gick jag och emmy till coop och köpte lite grejer som vi ska ha till ikväll. När jag kom hem var det bara att duscha och göra sig iordning, för 20 över 6 skulle jag möta emma på coop. Vi köpte lite godis och gick sen till bussen som skulle ta oss till Upssala :) på vägen plockade vi upp viktor, viktor och olof. I uppsala gick vi först till donken satt där en stund, när klockan började närma sig 20 i 9 gick vi mot bion, filmen som sågs var äntligen midsommar en riktigt rolig film tycker jag :D Var väll hemma i enköping strax innan halv 1 och då var man ganska trött och sliten efter en hård vecka!

Men nu är det en ny dag och tror att jag snart ska ta mig ner mot stan för att uträtta lite ärenden och ikväll blir det trevligheter med mina vänner! :D


"Mors lilla olle i affären gick
plockade godis
och hål i tänderna han fick" ;)


Grattis..

Rebecca på födelsedagen :D ♥

 


Dålig dag!

Ja, denna dag är ingen bra dag. Jag är trött och irriterad på allt och alla (inklusive mig själv) ingenting går/är som jag vill skulle bara vilja lägga mig under täcket och försvinna bort!
Ska snart ta mig ut på en långpromenad med Wilbur i detta höstväder och rensa tankarna. Efter det blir det hemmalagad pizza! :)







Love hurts, love scars, love wounds



Då sitter man här igen..

en onsdagskväll som denna har jag övningskört, hälsat på farmor&farfar, kollat på Stockholm-arlanda och städat lite på övervåningen :) snart ska man väll gå och lägga sig och ladda för en ny dag som börjar kvart i 9 med 95 minuter Fysik..


hamnfestivalen för ganska många år sen ;)


Onsdag..

Äntligen hemma efter en mattelektion och en nästan 4 timmar lång föreläsning! det bjöds iaf på fika (Y) På lunchen fick vi även sällskap av emmy ♥ Och lördag kommer bli perfekt! ;) nu ska jag kika lite på tv, tjiiiing ;D



skolavslutningen i 8;an


Historia (N)

Morgonen började med Kemi och fortsatte med Engelska, privatekonomi och avslutades med ett prov i historia! Ikväll är det fotbollsträning och desperate housewives som gäller :) Får även ta att passa på att gratulera Andreas som idag fyller hela 18år! grattisgrattis ;D

Börjar bli riktigt kyligt väder nu, har frysit hela dagen i skolan så nu tänkte jag ta och krypa ner i soffan med massa filtar (Y)

ha en bra kväll!



Linn+blogg=sant? ;o

Tänkte dela med mig av mitt mycket sorgliga liv, mina kära klasskamrater älskar mina tankar om livet och dess mening och börjar inte alls att bli rädda för mig?! ;) Förra veckan avslutades mycket dåligt, emn idag är det måndag och nya tag! även denna vecka ser ut att bli lika tråkig som dem andra.. imorgon är det prov i historia och engelska glosor(glosor och glosor skulle nog vilka kalla det för ett mindre prov!) som gäller!! så min kväll ser ut att bli mindre rolig.. men klockan 21.00 är det Svenska Hollywoodfruar, ett måste!!

Har jag sagt det förut så säger jag det igen DÖDA MIG! Tjiing♣  

.


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0