someone like you

En helg bestående av;
alkohol med vänner
stadshörnan
födelsedagsmiddag
västerås
och lite storastädning av rummet han jag även med.


Imorgon börjar en ny jobbar vecka, suck.


Resten av ditt liv

Jobbat som vanligt idag och hann även med att åka ner på fotbollsträningen, det var mycket skoj! hinner ju tyvärr inte med så mycket sånt nu när jag jobbar som jag gör.
Imorogn är det fredag, kunde ju inte kännas bättre! Hoppas nu på en mycket rolig och skön helg.


Onsdag, full fart mot helgen!

Jobbar tidig vecka denna vecka, så har hunnit med att städa lite i min "walk in closet" och tagit det lugnt framför tvn. Imorgon är det torsdag vilket betyder snart fredag å helg!!!! yeyh.




20 september 2011..

.. och min prins fyller 20 barre! Gratulationer till honom! Var där igår och firade med tårta och massa paket.

Glad kille♥


regnväder

ser inte fram emot de kommande dagarna då det är 6 dagars jobb den här veckan en ledig dag och sen 5 dagars jobb igen.. får tänka på allt jag kan köpa för pengarna jag får sen ;) tråkigt uppdatering, pga en tråkig, lång dag på jobbet.

24 timmar på östersjön

Hemma efter en otroligt lyckad kryssning med släkten. 17 personer, mat, drinkar, dans, spel, taxfree, sol, 1:a pris. är några få ord som beskriver resan i helhet. superbra var den. men nu är jag tillvbaka på hemmaplan och kvällsmaten stod vita elefanten för, mums! nu ska jag kolla klart på notting hill, och hoppas på att jag får nattligt sällskap..

höst


SUNday

snart går vi in i en ny vecka igen, med massa jobb! men till helgen har man en kryssning atts e fram emot iaf :)
denna helg har bestått av thaimat, drinkar, hanna&andrea, muffisnbak, rikard, myskväll och en fisketur med farmor och farfar ♥

RSS 2.0