helgen..

Då var snart den här helgen också över! I fredags kväll kom mikaela, Jessiqa och Becca och hämtade mig. Vi åkte hem till mikaela där emilia också var och spelade spel och drack osv, någon gång efter 11 tog vi en taxi ner till joar och där var det mycket trevligt och en massa människor! (Y) en riktigt bra kväll tycker jag att det blev! :) Lördagen bestod av en tripp till västerås, "jobba" lite nere i idrottshuset för att sedan avsluta kvällen hemma hos ellen med mat, dryck, sång och dans. trevligt folk och en trevlig kväll tackar vi för! :) kvällen avslutades på lite olika ställen och tillslut fick jag somna skönt! Pappa väckte mig 10 i morse, då var jag en mycket mör människa låg kvar tills tjugo över då avrd et bara klä på sig varmt och sätta sig i bilen! för idag skulle vi till gånsta för att åka längdskidor och äta korv ;) resten av eftermiddagen/kvällen har jag bara slappat. Känner att det behövs  efter en tuff helg ;)






Jag går när ni kommer

Ibland kläcker min kära vän ur sig mycket klocka ord, idag löd dom såhär; uppoffring är när du ger upp något bra för något bättre. kan ju inte annat än instämma!

Imorgon är det dags för min blekfeta kropp att slänga på sig bikinin, något jag skarpt ogillar, men det är ju inget val direkt. Viktor håller sig på ett långt avstånd från mig! ;) Hoppas sommaren kommer fort!



.



Det finaste som finns är att älska och bli älskad.


långsamt farväl

En helg utan några större händelser.. Kan vara bra med såna helger ibland också, men man blir lätt lite rastlös (A) Kollar på Beck nu i alla fall och ska väl sova om ett tag när jag blir trött. Då halsont, hosta och snorigheterna inte vill ge sig blir det ingen träning imorgon heller :( hoppas på att kunna köra igång igen nästa vecka i alla fall! :)


Det spelar ingen roll hur vi gråter våra tårar
Svaren är en viskning i en värld långt bort


födelsedag..

Idag är det ingen vanlig dag, för det är världens bästa Ellens födelsedag! :D
Grattis tjejen, hoppas din dag varit toppen! nästa helg kommer vi och firar! ♥




Do you remember

Idag var det mycket snack och lite verkstad i skolan! man är alldeles för trött en fradag (speciellt eftermiddag) för att ens orka tänka. blev fredags-fika i caféterian såklart (tack viktor) och en sen ankomst till kemin (A) vi har för mycket att prata om helt enkelt ;) Nu är det iallafall fredagsmys!

harebrahej.






,


Vad gör man när orden inte längre räcker till?
En känsla så obeskrivlig, så svår att förklara
Ett helvete utan slut
Ett liv utan mening.

en helt vanlig torsdag..

skit dag. Provet gick jätte dåligt. hade sen TMS och matte, när jag slutat gick jag till bilskolan och körde en sväng. Ikväll ska det pluggas engelska, jippi -.- annars ska jag bara dö i soffan, tjingeling ;)

Vill ha sommar!!!!


Bild: 7 juli 2009


berätta hur du gör

Helt ärligt så skiter jag fullständigt i hur det går på fysikprovet imorgon!

Jag hade tänkt att jag skulle plugga som en gris idag, men jag har glömt bort hur man gör? Det finns varken ork eller lust att ens försöka. Jag måste få tillbaka livsgnistan och tanken att livet har en mening..
Så istället för att plugga idag så har jag bakat muffins, kollat på tv, övningskört, städat på mitt rum och tagit en lång varm dusch!

Nu ska jag nog sova, nattinatti!

Dagens låt; Kings of leon- sex on fire (sommarkänslor)

tears and rain

Have you ever tried sleeping with a broken heart, then you can try sleeping in my bed.

jag vill inte, jag vill inte, jag vill inte.




fysik ;@

Just nu är skolan piss, allt är bara tråkigt och jobbigt! Det hjälper ju inte att man har slutprov i fysik på torsdag, och slutprov innebär att jag ska ha prov på allting vi gjort i fysiken sen 1;an igen!! förstår inte logiken där.. har man blivit godkänd på ett avsnitt så har man väl blivit godkänd på det? *-) lärarna har ju inte alla hästar hemma! Helgen såg iaf ut så som att det var joar med mina tjejer i fredags, fotbollsmatch i lördags och fotbollscup hela söndagen uppstigning 05.30 och hemkomst 18.45 lååång dag med andra ord! När pappa kommer hem ska vi ta oss ut med bilen och övningsköra lite, måste ju ta tag i det där nu! ikväll är det ju paradise hotel igen så då är det bara inta den sköna sängen tända lite ljus och bara vila och kolla på det :)! Trots att jag hade ont i halsen och nästan feber i helgen så var jag ute, spelade en match och en cup vilket resulterar i att halsen är värre och mamma förbjuder mig till att träna den här veckan, buhu :(

tills vidare, ha det bra!


lite bilder från igår :)


22:32

Då var denna torsdag över också då. Har idag vart i skolan, övningskört och tränat! Borde ta och läsa lite kemi nu, men tror jag skippar det, orkar verkligen inte! är fruktansvärt trött och inte bara trött utan ÖVERTRÖTT kan inte sitta still många minuter springer fram och tillbaka här hemma för att försöka hitta på något att göra, men finns inte så många alternativ... Men imorgon är det fredag och det betyder HELG, efter skolan förstås och det är ingen lek ska ni veta, lektioner hela dagen coh går från 08:45-16:00. kul va? inte direkt.


 
fina människa!


onsdag

Efter två dagar i skolan är man riktigt sugen på att festa ;)
Slutade redan klockan 10 idag, mycket skönt! gick då ett bankärende och åt lunch på wickmans med Anna, Anna och Emma :) Gick sedan och kollade lite i enköpings affärer och kom hem ett par skor, 2 sjalar och ett par leggings rikare ;)
Ser ut att bli en bra helg iaf :) tjingeling♥


Hold your head up high!

Första skoldagen år 2010 är avklarad! Att vara tillbaka i skolan är inget jag gillar; kyla, schemaproblem, läxor och prov. det enda positiva var att jag fick träffa mina vänner igen! :) och vi hade såklart mycket att prata om ;) Pappa kom och hämtade mig klockan 4 och hemma låg mamma i soffan med opererad hand och eftersom pappa håller på och renoverar hallen så fick jag fixa mat och gå ut med wilbur! Inte visste jag att jag var en sån hejare på att laga mat heller ;D det var t.o.m lite roligt (A) Klockan 6 var det möte på IP iaf och nu sitter jag här och ska röra mig ner till mamma och kolla på tv.


skola..

Imorgon börjar skolan, det är med en klump i magen jag sitter här och vill absolut inte gå dit imorgon..
Längtar redan till nästa helg som jag tror kommer bli super (Y)
 Nu ska jag kolla på paradise hotel, ha det bra hej! :)


keep holding on

So far away, I wish you were here
Before it’s too late, this could all disappear
Before the doors close, and it comes to an end
With you by my side I will fight and defend


Keep holding on
Cause you know we’ll make it through, we’ll make it through
Just stay strong
Cause you know I’m here for you, I’m here for you




Björnrike '10



10 januari 2010

Jag ber så hemskt mycket om ursäkt till mina fina vänner, för mitt plötsliga försvinnande, var inte meningen att göra er oroliga (A) Men nu är jag tillbaks ;D

Som sagt så har jag spenderat den här veckan i fjällen, närmare bestämt i björnrike :) Det har varit en vecka med skidåkning, bastu bad, filmer, tv, tv-spel, kortspel, mys, after ski och mycket mer. en toppen vecka med andra ord!
Veckans väder har varit -27°C och sol, MYCKET kallt men härligt :)

Åkte hem i fredags och efter en 6,5 h lång bilfärd (som vi fördrev på följande sätt; 2 filmer, musik, mat, godis och sova ;)) så var jag hemma strax efter 5 igen, då var det bara att duscha lite snabbt och göra iordning sig för klockan 7 skulle jag infinna mig hos emmy där dem andra tjerna också var. Vi körde lite lekar och drack lite för att senare ta oss enr till joar för att spendera lite pengar och dansa rumporna av oss ;)  en mcyket trevlig kväll som avslutades på långgatan efter en sväng förbi torg-grillen där jag träffade på lite bekanta ansikten :D

hejsvejs så länge, på tisdag börjar skolan -.-

bilder kommer nog senare..


bilder

Bilder från nyår hittar ni på http://emmygriiipsjoholm.blogg.se/ :)


2 januari 1992

Så då var man 18 också! Fort tiden går nu.. Har vart kalas hela dagen här hemma med smörgåstårta, tårta och muffins(som jag så fint bakat ;)) (Y) fått en massa fina presenter och massa pengar, det gillar vi! Ikväll blir det nog till att hitta på något busigt/mysigt. Imorgon gör jag något jag borde gjort för länge sen! 
Ha det bra tills vidare ♥ 



bild från nyår :)


2010

Gårdagen blev mycket lyckad! :D slutade med för mycket av det goda, precis som det ska (Y) tack alla inblandade!! :)) Nu hoppas jag mina vänner har vaknat till liv, för nu laddar vi om och kör igen ;D
bilder från kvällen kommer säkert sen.


RSS 2.0