09:33

Besöket hos farbror doktorn igår gick inte så jättebra, måste till sjukhuset och kolla om korsbandet är av osv :(

Nu sitter vi på interaktivamedier lektionen och snart är det sammhällskunskap, sen lunch!!!
slutar klockan 4 och då blir det fika med mina vänner :)


.


HAJK!

Imorgon ska mupparna på bilden nedan ut och vandra för att sedan övernatta i tält i 3 dagar mitt ute i igenstans.. mitt väska är kaos och jag komme rinte få ner allt jag behöver och dne kommer väga ton!

nu måste jag packa klart! hööörs sen om jag överlever =D


Linn Gustavsson & Anna Ström


20 September

Igår fyllde min lilla älskling 19 år. Han öppnade sina presenter och sen åkte vi förbi U.S pizza och köpte oss en familje-pizza ;) som åts upp på borgvägen där också natten spenderades.



Alla gillar brudar

Lördag




söndagsmys

har gjort en massa ärenden med mamma på stan, åkt hit&dit, och ikväll blir det grillat och bara massa bra på tv. gillas!

Gårdagen var trevlig, först mat, singstar och massa snack med mina vänner hemma hos emmy! sedan gick vi vidare till tobbe. Kvällen avslutades med att jag och Rikard tog en promenad hem och dog i sängen. Han lämnade mig vid 12 för att få alla att rösta på Moderaterna ;) och imorgon är det slut emd det där Muf, skönt tycker jag!! ;)




dagens vill ha..


stackars

Pappa och jag lagade tacos när mamma hade förfestat klart här hemma och dom hade dragit sig vidare, mycket gott vart det ;) sen har anna vart här och tjockat sig lite med mig, vi har kollat på Idol, youtube-klipp och snackat skit! och snart hoppas jag på lite nattligt sällskap (Y)


FREDAGSMYS!

äntligen fredag, och slutade redan 10 över 1! :D har vart med far min på bilprovningen och besiktigat bilen och vidare på maxi och stens för att handla lite. nu är det fredag, helg coh det känns super!!!!





JAG VILL HA DEN NUU!!!!



Superheroes

Fotbollsträningen gick, under förutsättningarna, mycket bra tycker jag. skönt att komma igång lite igen. Ett besök hos "läkarn" imrorgon, sen är jag kanske av med mitt problem? man kan ju alltid hoppas iaf. efter den värmande duschen (börjar bli mycket kallt och mörkt ute nu) så kollade jag på idol och ebställde mig en iPhone4 :D


 - "Körde du på Ankan eller inte?"
- "kanske inte körde på, men jag nuddade den typ..kanske.."
haha vi har roligt tillsammans i alla fall :)


 
hjärtat


Torsdag 100916 13:37

Hade hellre legat kvar i sängen hos min sötnos ett tag till, men 20 öer 8 satt jag mig i bilen och körde till Idrottshuset, för idag skulle vi ha klädsim på idrotten, helt slut efter att ha simmat 30 längder. väntade i skolan tills matsalen öppnade och åt lite mat. Gick sedan upp på stan emd MrsJE. Vi fördrev lite tid och jag köpte en jacka. Tog sen bilen hem och sitter nu och väntar på att klockan ska närma sig 3 så jag kan åka tillbaka till skolan och ha matte -.- sen blir det träning ;D



14:52

ROBOT teknik snart -.- vill bara gå hem och sova, världens tröttaste människa imorse!




bilder från inspelningen i vintras ;)


20:53

fotbollsträningen gick sådär, fick kliva av efter halva. Men imorgon ska det beställas tid hos farbror doktorn. efter en varm dusch och lite mat sitter jag nu och kollar på Idol :)
lång dag i skolan imorgon och kvällen har nog inget roligt att bjuda på, blir nog lite löpning och längta till helgen istället.






Det är så logiskt, alla fattar utom du..


höst 2010


kärlek vid sista ögonkastet

Dagarna rullar på, snart är det oktober!! vart tog sommaren vägen? har den redan vart?

Kan ju inte påstå att jag går så mycket i skoaln nu för tiden och jag klagar inte det minsta på det! Var ute och sprang en sväng igår, kändes riktigt bra! så idag blir det att träna fotboll :D men innan dess ska jag kolla på det okända ;)


 jag och ström i cypern ;)


bresse beach..

anna och står på bryggan hand i hand, magen har vänt sig ut och in och efter annan mening "äh linn nu gör vi det här" så är vi i och det är två skirikandes hysteriska blondiner som har hamnat i bresse vattnet! men vi överlevde! simmade 4 längder och livräddade lite sen var det varma kläder och varmsaft på land. jag är stolt över oss anna ;)
I kväll hade jag hoppats på mys med min pojkvän men så blev det inte, så får väl mysa ensam i min säng istället :)


need you now

FREEEEEEEEEEEEEEEDAG!!

fick lämna min sovande sötnos ;) för att åka till skolan, och ikväll blir det västerås :D

RSS 2.0