Gott Nytt År!



- åren förändras, och vi med dem.


love is in the air.

jobb, jobb, jobb, känns som att jag inte gör någotannat just nu.. men bara 4 dagar kvar nu, wihoo! Snart kommer hjärtat hit och vi ska mysa lite, kanske bio? Då det är våran 6 månaders dag idag ♥


take my hand

fasar inför en jobb-vecka, sen är det nyår och födelsedag. Dagarna går fort, hoppas jag hittar på något kul de lediga dagarna sen innan skolan börjar :)

Hoppas alla har haft en lika bra julafton och ludag som jag. Denna annandag jul har det inte gjorts mycket, bara leghat i sängen/soffan med min favorit.


juuuuuul

Granen är klädd sen några dagar tillbaka, det julstädas och förbereds för all mat som ska lagas här hemma till den 24:e. Imorgon blir det ett jobb-pass med sen är jag redo för den efterlängtade dagen julafton, tjocka släkten kommer hit och det kommer vara 100% mys.






hold my hand

Imorgon är det sista rycket emd julkalendern, sen är det jullov!! så skönt. Efter skolan ska jag inhandla de sista julklapparna för att senare på kvällen ta mig ut till älskling och bara mysa. Ledig hela onsdagen, jobb på torsdag, sen är det julafton, årets mysigaste dag!


lät du henne komma närmre

FÖR mycket fest igår, FÖR tidig uppstigning idag, FÖR trött nu..

en bra dafg i uppsala med hanna, blev inte så många julklappar med hem, men vi hade kul iaf, det tackar vi för! ;)

ikväll blir det bara att vara hemma och mysa framför tvn.

härliga helg

Avnjöt en härlig sovmorgonen med hjärtat denna lediga fredag. Nu blir det julstäd och lite ärenden. Imorgon bär det av för julklappsshopping med hanna, mys!


kärlekens tunga

Gårdagen var lugn, kollade på idol-finalen och så. Blev att hämta Rikard och co vid halv 2 tiden och spendera natten i hummelsta. Hur denna dag komemr se ut är ännu oklart, så får se om vi hittar på något roligt :)


Malmö 2008


Gott nytt jul

Idag är det den 7 december, 7 avsnittet av julkalendern och emmys 19-års dag, GRATTIS! ♥
I skolan har det filmats, skrivits prov och så vidare. Ikväll måste jag plugga på samhällskunskapen då jag ska presentera kvällstidningen Aftonbladet imrogon. Får se om det hinns med något mer trevligt :-)

De närmaste dagarna såg ut följande;
- fredag, skola till halv 8, joarblå, sov hos R
-lördag, skola, fotboll, julmiddag hos Jernbergarna, hos Sara, hämtade Rikard, McDonalds, sov
Söndag, hjälpte Rikards pappa att flytta, vita elefanten mat, tv, sov
måndag- skola, vi åkte hem till Rikard, plugg, tv, film, sova


inte mycke spill tid nu för tiden!!!!


waka waka

Skola mellan 10 och halv 8, har precis duschat nu och ska göra iordning mig för en kväll på joar :D Imorogn är det öppet hur på skolan, och såklart ska vi vara där -.- så kom och titta hur vi har det, finns godis också ;)


summer


förlåt att jag aldrig sagt förlåt

Efter en 12 timmar lång skoldag är jag nu helt slut och ska ta mig mot sängen. Det tar på krafterna att vara skådespelare, regisör och redigerare ;)

Godnatt gott folk, imrogon är det torsdag och en dag närmare helg! :)


projektarbetesmöte på Wickmans ;)


jul igen

Idag var jag uppe med tuppen, närmare bestämt 07.05 för att kolla in första avsnittet av svt´s julkalender och även våran egen ;) nu är det JUL på riktigt. Ska snart börja göra mig iordning och bege mig till skolan för ännu en heldag, som tur är med tanke på minusgraderna ute!!, fick jag ta bilen idag :D

ha en bra, frusen, dag allesammans!

RSS 2.0