svårt att säga nej

Hoppas du förstår vilket dåligt val du gjorde!



Dagarna rullar på här i enköping. Gör inte mycket vettigt om dagarna just nu, lika bra det! på måndag börjar jobbet igen, usch. Men i helgen är det gatufestivalen här, det blir nog roligt ;) och så hoppas jag att jag har turen på min sida den här veckan (A)

Igår var jag i västerås med Rikard, blev en klänning och ett linne rikare. Idag har det åkts massa bil och solats och badats i klubbis en sväng och avslutade med lite poolbad och fotbollstittande! :)  


Dom band som binder mig

ännu en dag på jobbet avklarad! surt att det var så fint väder idag bara.. hade ju häldre legat ute i solen :)
Får se vad kvällen har att erbjuda ♥


Knock you down!

Har legat vid poolen nästan hela dagen och nu ska vi bege oss ut på sjön med båten för att äta lite mat från vita elefanten där, mysigt :)

 

 

Beautiful day

En måndag bestående av Bilskolan, jobb och fotbollsträning.
imorgon är jag LEDIG! :D då ska jag bara slöa omkring hemma och städa lite, ligga vid poolen om vädret tillåter ;D

Nu ska jag kolla klart på fotbollen, godnatt folket ♥


In my head

Gårdagen var kanon! (Y)
började hos olivia med grillning klockan 6 och avslutade på donken innan sängen, för mycket alkohol igår och en mardrömslik morgon! så det ska vara ;D haha

i morgon blir det bilskola och jobb!



Turn the lights off

full fart hela tiden!

har precis vart ute i skolsta och lämnat möbler hos farmor och farfar och om någon minut ska jag övningsköra till arlanda för att hämta hem sandra och jens :D sen äre bara hem, iväg och kolla lite ftboll, tillbaks hem för att göra mig iordning och till sist åka hem till olivia för grillning och senare vidare på PARTAJ! :D låter som en bra lördag för mig (Y)


hur länge är man "barn"?

Tänk vad fort tiden går.. känns som att det var igår "sommarlov" innebar ca 2 månaders LEDIG tid. "sommarlov" har nu förändrats till JOBB, jobb, jobb.. vi har precis inlett vårt sista sommarlov någonsin, och jag har 13 dagar ledigt sammanlagt (+ helgerna) det känns helt sjukt. men jag ska njuta av dom få lediga dagar jag har! :) och så avslutar vi ju det sista sommarlovet med en underbar resa till CYPERN! :D

Wavin' Flag

här sägs det inte mycket vettigt, och kommer inte göra det nu heller... ;)

summering av veckan som gått:

måndags, gick jag upp tidigt för att cykla ner till stan och köra lite på bilskolan! cyklade sedan hem igen, fixade lite frukost för att sedan ta bidlen ner på stan igen, Rikard skulle fixa pass och vi köpte med oss mat hem. på kvällen träffade jag mina fina vänner, för att snacka skit, kolla på film, och gå till donken (Y)

Tisdagen var första dagen på jobbet, sdagen rullade på och dte gick bra! helt slut när jag kom hem och åkte ut till Rikard efter en dusch och lite mat.

Onsdagen jobb igen! gjode inte så mycket emr den dagen :)

Torsdagen var det jobb mellan 8.00-16.30 och doirekt när jag kom hem åkte jag emd pappa och jobbade, när vi kom hem feter det sprang vi 5;an i gånsta och avslutade med att bada i poolen! efter en tung dag fixade vi massa godsaker och la oss framför tv´n för att kolla fotbollen!

I dag, fredag, kom hem från jobbet för en timme sen och får se vad jag hittar på i kväll :)


Jag är bara lycklig när jag dricker!

Då var TE2A bara ett minne blått...

vi stod ut 2;an och har nu bara ett år kvar, vissa dagar kommer vara underbra vissa dagar kommer vara sämst, vi kommer känna glädje, sorg, irritation och meningslöshet men framför allt så kommer vi att minnas det sista året som något bra ocg roligt! :) Men NU tar vi sommarlov för ett tag :D

- Kvällen ska firas med alkohol och vänner, toppen ♥





"jag kommer ihåg ditt leende, jag kommer aldrig lämna dig.."


Färger i en vind

Ska vara på bilskolan klockan 8 i morgonbitti, så bäst att sova snart kanske ! alldeles för tidigt om ni frågar mig iaf ;O nu vill jag bara ha det där körkortet så jag slipper tänka på det något mer. Tar just nu upp hela min fritid känns det som, mitt liv styrs över det där.. 

Sista "lektionen" för det här läsåret är i morgon, brännboll är det som ska spelas och jag slutar klockan 12! tummen upp på det.


Nattinatti ♥


Underbart

Trots att vi tog oss en rejäl sovmorgon och bara kollade på film igår så var det fruktansvärt jobbigt att gå upp i morse! 10 över 8 tog jag mig över sängkanten och lite halvt borta cyklade jag ner till skolan för att skriva endast ett matteprov i skolan. Var klar 10 över 9, men på något sätt fördrev vi tiden till klockan 20 i 12 i skolan. Cyklade hem och nu håller jag på och städar mitt rum.

Känns som min kropp skulle behöva lite semester åka bort och inte beyhöva tänka på något skolarbete eller det där körkortet.. men nejnej på tisdag börjar jag jobba -.- vila får man göra i graven!

tjingeling så länge




Lite bilder från fredagen..



Happy ending

Jarrå då var man tillbaka till måndagen efter en superbra helg!

I fredags tog mina underbara vänner STUDENTEN! så det blev att fira dom.
Klockan 7 ringde väckarklockan och då vard et bara att masa sig upp ur sängen, gjorde mig iordning och träffade Anna klockan 10, en mycket stressigt morgon blev det.
Efter våra ärenden på coop cyklade vi upp mot stan för att möta strömen och senare kom alla andra tjejer också. Vi åt kina mat och drack öl på stan tills studenterna började cirkulera på stadens gator ;)

sen var det full fart, rosor skulle delas ut, det skulle tas kort och det var puss&kramkalas. Vid 20 i 4 började jag och Sabina röra oss ner mot tallörtsgatan där vi skulle fira Ellen. Det blev god mat och stora tårtor! Halv 9 åkte jag med Jacob och Ellen till stan och jag gick hem till kajsa där dom andra tjejerna redan var och festen fortsatte! någon gång vid 12? 1? gick vi till joar där det var hur mycket folk som hälst! för mycket alkohol och en mycket rolignatt på joarblå fick avsluta fredagen. Hemma i sängen, efter en promenad, landade vi efter halv 5 tiden, möra som få ;)

Lördagen var en jobbig dag.. kusinerna från stockholm kom klockan halv 11 så då vard et bara att gå upp! ;) vi var här hemma och badade åt tårta och bara vilade tills vi vid halv 6 tiden begav oss till Irsta på 40-års kalas! somande skönt i min säng den kvällen..

Igår, söndag, gjorde jag inte mycket vettigt på dagen, blev lite övningskörning och en promenad med anna till stan. På kvällen blev det grillning och efterätt och 10 i 7 åkte jag och rikard ner för att träffa upp dem andra på Bion, Remember me var filmen som sågs och den var helt okej!

oj vilket långt inlägg det blev.. ;)


Papercut

Dagen bestod utav brännbll på idrotten och ett par minuter på mattelektionen, sen var den skoldagen slut! Då blev det en sväng upp på staden för att fixa det sista inför imrogon emd annaström ;) När jag kom hem färgade jag håret (inget bra resultat!!!) och halv 6 mötte jag upp anna och anna för att köpa mat och dricka innna vi begav oss mot klosterparken med guldgrävar gänget! hade ne mysig kväll med mat, kubb och musik! :) dock FÖR mycket mygg!

Nu blir det nog att sova snart, då det ska gås upp mycket tidigt imrogon!

natti natti ♥




solen bara skiner!

Efter en morgon innehållande, drogtest, koll i polisregistret och information, glider jag nu ner mot skolan för 2 stycken lektioner!

En sång från hjärtat

masade mig upp ur sängen efter 9 imorse och tog bussen in till stan, fick småspringa lite till skolan för att inte komma försent. När jag infinner mig i klassrummet nån minut försent så är den endast mina 3 vänner och läraren där, några minuter senare kommer 3-4 personer till och ja det var bara vi som var på dagens enda lektion vi började kolla på en film och pratade lite betyg, och efter 40 minuter i skolan var den sklodagen slut, skönt! vi åt lunch i skolan och gick sedan upp mot staden för att uträtta lite ärenden :) här hemma har jag inte fått mycket gjort idag, låg i pooolen, ett tag och har kollat på tv.

imorgon ska jag till jobbet innan skolan, och vi får se vart när och hur kvällen slutar ;)


God natt gott folk! ♥



RSS 2.0