Onsdag 20 juli

Onsdagen började med jobb och sedan hem till Emmy för en öl där dem grillade och ahde det mysigt!


Kvällens outfit.

Lördag 16 juli

Drinkar och pizza med Lollo och amanda, och sedan vidare till Berra!


What are words

Dagarna rullar på i vanlig ordning. Mycket jobb. Men igår var det äntligen fredag, starta med 8 timmars jobb och påkvällen begav jag mig hem till min gamla oliv, jättemysigt hade vi. satt och snacka massa skit, "kollade" på tv och drack te ;-)

idag blir det att åka ner på staden en sväng och ikväll blir det vin!


boy´s don´t cry

En hel arbetsvecka har gått igen, 100 timmar på 10 dagar. Slutade klockan 6 igår och då skyndade jag hem, duschade och fixade. Tog cykeln ner till amanda där det grillades fin fredagsmiddag! vi åt och drack gott. Tog tåget till västerås där det blev en galet bra natt på blue moon bar med härliga tjejer! Efter ett besök på torggrillengick vi hemmåt och jag landade i sängen strax efter 4.

Idag blir det 100% mys med mitt hjärta ♥

Cityfestivalen

Gårdagen bjöd på sol, bad och alkohol med Emmy vid min pool på dagen. Vid 6 tiden begav vi oss ner till all in för att käka lite mat. och vid 8 mötte vi upp malin på stationen för att ta tåget till västerås och cityfestivalen! Galet grym kväll och natt!



K14

I fredags efter jobbet, åkte jag hem till amanda men ida och anna för att dricka lite "alkoläsk" ;) För att sedan bege oss ner till K14 för att förtära lite drinkar där, mycket trevligt!

RSS 2.0