L.O.V.E

4 månader med mannen i mitt liv ♥
2010-06-28


.


Vi finns och vi bryr oss hjärtat ♥


Nu vill jag ha looooov!

till på onsdag ska jag skriva 2-4 A4;an om ett "eget parti". På torsdag är det matteprov och så ska det skrivas ett PM till det muntliga talet i svenska till NP.

Det är fööööör mycket i skolan nu! Dock har vi börjat smida lite student-planer nu vilket är roligt ;-)


En dag i stockholm

kvart över 11 i Lördags tog vi tåget till stockholm för shopping. Efter många timmar och trötta ben satt vi oss på ett fik på tågstationen och väntade på att tåget skulle komma. Kvart i 7 var vi hemma i Enköping igen och för mig & Rikard blev det en myskväll med film och godsaker.



   


Shoppingsugen!

För att åtgärda detta blir det ett besök i huvudstade imorgon, mums!

denna ferdag har bestått av skola, städar rummet och hjlpt pappa att hyvla plankor ute hos farmor och farfar. Kvällen kommer fortsätta i att kolla på Idol osv.






Torsdag

Fick äntligen hem min iPhone 4 idag, så har pillat på den hela kvällen :D borde plugga till provet imrogon, och läsa den svenska grej som ska vara läst, men jag orkar verkligen inte. Får ta ett IG om det är så :( 

Imorgon är det fredag!!!!!


hösthösthöst






Let it snow

Nu virvlar det runt små vit flingor utanför mitt fönster och julen är sakta påväg? gillas! (skulle dock inte skada om det var LITE varmare ute)

Skolan gick ganska smärtfritt, projektarbetet går framåt och vi har fått lite saker gjort idag. Ikväll blir det plugg, tv och Rikard

 





Do you remember

3 st av förra veckans outfits :-)






Memory


Fredagen innehöll, svenska lektion, samhällslektion, design och naturkunksap och lunchen åts på MAX med anna, anna, Viktor, Olle och Niclas.
Kvällen bjöd på middag/födelsedagsfirande hemma hos rebecca, god mat & dricka och trevligt sällskap. kvällen slutade hemma hos Rikard där jag somnade som om jag aldrig sovit förut.

Idag har vi bara legat i soffan och kollat på O.C tills mamma kom och hämtade mig vid 6, då duschade jag osv för att sedan bli upphämtad av Hanna för ett besök på Coopen där vi inhandlade diverse onyttigheter ;)  Det vart en skräckfilm att kolla på vid namnet Fredagen den 13:onde. Nu har hon åkt hem och jags ak väl snart gå och lägga mig då jag är riktigt trött!



Stockholm med klassen 2007 ;)


soliga torsdag!

Morgonen började med att jag och Ström höll i idrottslektionen, gick väl helt okej, inte lätt att tampas med den tävlingsinriktade TE3A:klassen ;)
Efter det vard et bara att skynda till doktorn för besked, och det var inte kul! det allra sämsta tänkbara hände, det är HALVT av = ingen operation, bara träna benen, ingen fotboll ;(




I´m there too

en helt vanli onsdag har passerat..
-Interaktiv media och samhällskunskap (parti redovisning) på morgonen och naturkunskap & lite robot på eftermiddagen. Avslutade dagen med en fika på stan med mina underbara. Ikväll måste jag skriva på min svenska uppsats, vart finns orken?



Bild från förra vintern.


Just the way you are

Säga vad man vill om skolan, men den ger en riktigt stora möjligheter om man bara lägger ner lite tid. Så vi får väl se hur vi lyckas! Men en bra idé är det iaf.

Dagen gick annars fort i skolan, som vanligt måndag och tisdag, fvar dock i skolan redan 11.10 för ett möte fölt av interaktiv media och turism.

Nu blir det lite plugg (mycket i skolan nu..) och senare tänkte jag mys amed min underbara pojkvän!


Solen lyser fint på alla färglada löv överallt ♥

If it makes you happy


Bilder från oktoberfesten och lagfesten.


17:34

hämtade ut paketet med min nya klänning igår, jag gillar den mycket! :D


Kärleken övervinner allt

Ikväll blir det mat och Idol- mys hos andrea med henne och fia! 

Skolan idag bestod utav en design lektion, ett samhällsprov och ett studiebesök på ENA Energi.
Och nu är det ÄNTLIGEN fredag.


Bild från förra helgen ;)


regn

vill bara lägga mig under täcket och kolla på pele svanslös eller mysteriet på greveholm. Men istället måste jag plugga matte nu och åka tillbaka till skolan klockan 3...

Onsdag

Uppdatering från sängen. Ligger och kollar på Greys anatomy medans Rikard spelar data spel ;)

Hey boy

mattemattematte..
mycket plugg nu, matteD prov imrogon och samhällsprov på fredag.. usch vad jag ogillar det! vill ju vara ledig när man kommer hem från skolan.
som sagt så hade vi ju skolfoto idag, alla överlevde denna gång och skoldagen slutade klcokan 3.
Kvällen spenderas med matteboken, lite fotboll och hos min älskling. ♥




skolfoto från 8:an? från grundskolan iaf.


19:45

Klättringen gick bra, men det var allt lite läskigt! och kvällens ka spenderas i sängen framför tvn ;)
Imorgon så är det skolfoto igen, inget jag gillar då man tyvärr inte är specielt fotogenisk.. men det ska säkert gå bra. annars är det en fullspäckad dag i skolan och eftermiddagen/kvällen är obestämd.




mini linn och farfar


Tisdag

Dagen började med uppstigning halv 8 för ett besök på enköpings sjukhus, gick mycket bra. Började i skolan 10 i 12 och nu sitter jag på turismlektionen med anna och sofia och "jobbar" med egna arbeten ;)
snart ska jag och anna klättra, hoppas vi inte ramlar ner och dör!

tjingtjong





Hämtade ut paket från H&M igår som innehöll dessa två par skor (Y)


17:15

Det är rätt skönt att sitta på bussen och lyssna på lite musik innan skolan faktist. har förövrigt vart en ganska solig och fin dag, men BLÅSIGT har det vart! 

hade två lektioner i skolan och efter det tyckte jag anna och anna att vi förtjänade lite försenad lunch på wickmans, lunch halv 3 haha bättre sent än aldrig?



Björnrike januari 2010
 


Oktober 2010

Fredag;
- västerås med R
- Mat och förfest hos Sofia
- Oktoberfesten

Lördag;
- Lagfest från 15.00
- Oktoberfesten

Söndag;
- SLÖA?!

Bilder från helgen kommer sneare! :-)



RSS 2.0