lill-lördag!

en till onsdag har flugit förbi, den innehöll jobb, jobb och jobb. känns inte som man gör sp mycket annat just nu. trist. men snart är det helg och snart är det kryssningsdags. jippi!

hoppas du har det bra i göteborg emmy ♥

turn back time

En tuff måndag med jobb 8.45-19.50. Har kollat lite på tv från att jag kom hem och ska snart krypa ner under täcket för att vakna upp till en ny dag på jobbet..

I bland saknar man den tiden då fotbollen var allt..

snabb resumé av helgen

fredag: shoppingdag med olivia i västerås. mat på all in med gamla klassen och sen vidare till stadshörnan för drinkar och dans.
Lördag: fotbollskikande med rikard på dagen. spelkväll hos rikard med micke och lollo.
Söndag: prison break avsnitt, ett besök hos rikards morfar och baksmällan.

imorogn är det tillbaks till jobbet för att tjäna lite pengar igen så att jag har råd att göra allt skoj vi planerar till vintern ;-)

friday ajm in lööv

Sitter hemma hos hjärtat och väntar på att olivia ska komma så vi kan åka och shoppppaaa i västerås! mycke bra mycke bra. har vart ledig från i tisdags och nu börjar veckan lida mot sitt slut vilket betyder att jag måste börja jobba igen, sad sad! Ikväll blir det nog all in med gamla klassen te3a, ska bli kul att se många igen :-)
längtar tillbaka till kreta och bilder från malmöresan kommer nog upp snart! ♥

rain over me

Dagens delajer:



Halsband i trä från Bali.

Guldig löv-ring

Dagens inköp!

Tisdag

jobb 9.15-17.30
tvättat två av bilarna, städat och duschat är det jag hunnit med idag. Längtar redan till HEEELG! då blir det bl.a födelsedagsfirande/kräftskiva :-D 

ett lite sent inlägg till min fina vän som fyllde 18 nyss! GRATTIS bästa du! hoppas du hade ne underbar dag.


Stockholm 30-31 juli

Helgen spenderades i stockholm med Rikard, Olivia och Anton. Vi besökte skansen, åt mat på kungsholmen, fikade, josefina, skagenmacka och massa annat trevligt.


RSS 2.0