Äntligen hemma

Och kvällsfika i form av grönsaker och dipp!


Work it out!

Jobb mellan 8 och 6, direkt viare till gymmet och nu slappar jag i soffan!


Shopping

Införskaffade mig en ny phenix-skidjacka i lördags! Mycket nöjd.


SUNday

Ja en solog söndag har det varit idag, men ändå har jag spenderat hela dagen inomhus tyvärr. bakade scones imorse(eller förmiddag kankse man ska säga..) som vi hann slänga i oss innan hjärtat skulle iväg på innebandymatch. efter det har jag bara slöat omkring, kollat film, rensat/städat garderoben och surfat runt på datorn, shoppa massa på internet, usch på mig!

nu sitter jag i soffan med en skål popcorn och kollar på wallander. 


bild på mig från i feredags.


Björnriket nästa!

.. Eller först lite jobb till klockan 2. Sen är det full fart hemåt och sätta sig i bilen! Ska bli skönt med lite semester igen, lär nog dröja ett tag tills nästa gång.


Remember

Sitter och kollar på biggest loser Sverige, sist jag stod där på trappan på ekolsund slott var några dagar innan studenten, balen! Känslosamt att tänka tillbaka på den där student-tiden. De BÄSTA dagarna i mitt liv. Saknar mina härliga klasskamrater dessutom.


Last day in paradise

Ligger i sängen, sista dagen i Sälen är nästan över och imorgon rullar bilen hemmåt.. Sorgligt och skönt! En resa med skidåkning, vatteland, skratt&lek, snö, after ski, toppstuga, varm choklad och mycket mer.


Den sista kvällen

Sitter i soffan, myser och njuter av mina sista timmar som 19 åring:) imorgon börjar ett nytt kapitel i mitt liv och jag ser fram emot det med spännin och förväntan :-)


Nyårsafton 2011


Gott nytt år!

Hade fullt upp hela dagen igår. Fira Micke 20 år, spa mys hos ida och middag hemma hos anton.


RSS 2.0