Träningsläger, Halmstad 8-11 April 2010

Hemma efter 4 soliga, varma, underbara dagar i Halmstad med fotbollslaget!

Torsdag; Samling 08:00 Fanna IP, därifrån rullade fyra minibussar fulla med tjejer och ledare ner mot Halmstad. Det var en nästan 7 timmar lång resa ner och tiden fördrev vi med: spökhistorier, massa prat, kortspel, sovning, ätaätaäta, osv. när vi vid 4-tiden kom fram till hotellet där vi skulle bo, lämnade vi grejerna på rummen och begav oss sedan ut för att kolla centrum lite och gick sedan tillbaka till hotellet för kvällsmat! vid 9 tiden begav vi oss till en bar där vi spelade lite disco-bowling ;) den kvällen somnade man gott. 

Fredag; Tidig uppstigning, frukost, träning, lunch, träning.. ja så såg dagen ut och när vi kom tillbaka efter 2;a träningen så duschade vi och åt sen kvällsmat. Kvällen spenderades på rummet och vi kollade på talang och solsidan och det färgades hår och åts en massa godis osv ;) somande sedan lika gott i min säng som kvällen innan.

Lördag; uppe med tuppen, frukost, träning, tillbaka till hotellet böt om till matchkläder, iväg och spelade match mot halmia(?), tillbaka till hotellet åt lunch, upp på rummet och böt om till nytt matchställ, iväg på match igen, tillbaka till hotellet, duschade, åt kvällsmat och satt och tog det lite lugnt. Vid 9-tiden gick vi ett par stycken till en sportbar och kollade på fotbollen och kopplade av efter en, för många, tuff dag. somnade inte förns vid 1-tiden och det var inte en minut förtidigt!

Söndag; Upp tidigt igen, åt frukost och iväg och träna! tillbaka till hotellet och då hade vi en timme på oss att packa allt och duscha osv. kom iväg halv 12 och då hade vi den nästan 7 timmar långa resan framför oss! gjorde två stopp för mat och toalettbesök. var hemma igen vid 6 tiden lagom mör sådär ;)

som sagt har vi haft riktigt bra väder! alldeles underbart emd sol och värme :)

imorgon är det skola igen!? ;o

nu ska jag kolla klart på wallander och sen sooooova! godnatt


Kommentarer
Postat av: e

låter som riktigt härliga sista dagar på lovet skruttan :) de var du värd! <3

2010-04-12 @ 16:48:54
URL: http://dennaellen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0